Fujaszel’s Blog

Bréking! Szoba kiadó Palo Altóban – by Gergő

Posted on: április 27, 2009

Szóval ma reggel a csodával határos módon hajnali 6-kor tényleg sikerült elindulnunk a Starbucksba és egy rendkívül érdekfeszítő 8 órás utazás után megérkeztünk San Franciscóba, ahol egy főállásban programozó sofőr vezetett el a szállásunkra, ami 1.3 kilométerre van egy 0-24-es Taco Bell-től és olyan 3-ra a Ferrari szalontól. Némi hercehurca és csekély 120 ezer forint zárolása után a bankkártyákon (éljenek a drága hotelek) meg is kaptuk a szobáinkat:

Igen, jól látjátok. Mindannyian egy akkora szobát kaptunk, amekkorákban eddig az út folyamán voltunk. Ez a helyzet öt percig nagyon élvezetes volt, amíg mind a 8 ágyról bezsebeltük a meglepetés csomagokat, de aztán hamar összebútoroztunk két szobába, mert ki ne félne egyedül a sötétben.

Úgyhogy per pillanat 4 (összeszokott társaságok esetén 8, hálózsákosokkal akár 16) kiadó helyünk van a Sziclícium Völgyben. Jelentkezni leginkább személyesen, illetve a találós kérdéseken keresztül lehet. Aki keddig jön, azt megpróbáljuk becsempészni a gokartozásra is. Most pedig mars a másik két különbséget megkeresni a képen 🙂

2 hozzászólás to "Bréking! Szoba kiadó Palo Altóban – by Gergő"

Hi!
Hallottatok már a Mexikóból terjedő sertésinfluenzáról? Itt nálunk a rádióból csak erről lehet hallani, s mindenkit óva intenek attól, hogy mostanában Mexikóba vagy az USA-ba utazzon. Remélem, ti nem fertőződtetek meg?
A szenzációs utazásotok után jó “tanulást, jó tapasztalatokat” kívánok.
Egyébként nem tudom, hogy milyen két különbségre gondoltatok?

Bálint!

Utólagosan is boldog 22.-et 😉

Hozzászólás


  • Egyik sem
  • Gergő: Az érdekes tanszék érdekes épülete a STATA Center, ami az MIT leghíresebb épülete, előtte vannak az MIT betűk :)
  • Bea: Köszönöm nektek, hogy egy kicsit, így a távolból én is részese lehettem az utazásotoknak! Nagyon élveztem minden postot amit írtatok!
  • Bea: Júúj de jó! Jöttök haza! Már hiányoztatok nekem! :) Puszi.